Naglar, öronhåltagning & Plasma Pen i Norrköping

Jag heter Madelen Tornmalm och är utbildad nagelterapeut, därefter har jag kompletterat med utbildningar inom plasmapen och öronhåltagning. Jag är en glad och positiv tjej som älskar mötet med människor. Jag älskar att lösa problem och utmaningarna får mig till att bli ett bättre jag.

Se prislista här

 

Avbokningsregler.
Om du önskar avboka eller flytta din tid ber vi dig göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället. Ej avbokas tid debiteras med hela beloppet.

Boka av via mail (madtor85@gmail.com) eller telefon (073-612 00 10).

Boka tid här

Naglar, öronhåltagning & Plasma Pen i Norrköping

Jag heter Madelen Tornmalm och är utbildad nagelterapeut, därefter har jag kompletterat med utbildningar inom plasmapen och öronhåltagning. Jag är en glad och positiv tjej som älskar mötet med människor. Jag älskar att lösa problem och utmaningarna får mig till att bli ett bättre jag.

Se prislista här

 

Avbokningsregler.
Om du önskar avboka eller flytta din tid ber vi dig göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället. Ej avbokas tid debiteras med hela beloppet.

Boka av via mail (madtor85@gmail.com) eller telefon (073-612 00 10).

Boka tid här

Jag heter
Linn Widar

…och jag är legitimerad sjuksköterska sedan 2013. Jag har tidigare jobbat inom medicin samt akutsjukvård och sedan specialutbildat mig inom fillers och botox på My beauty academy i Stockholm. På salongen utför jag olika botox och fillersbehandlingar efter ditt önskemål. På salongen finns även Madelen som är utbildad inom naglar, öronhåltagning och Plasma Pen. Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar, annars går det bra att boka en tid direkt!

Kontakt

…och jag är legitimerad sjuksköterska sedan 2013. Jag har tidigare jobbat inom medicin samt akutsjukvård och sedan specialutbildat mig inom fillers och botox på My beauty academy i Stockholm. På salongen utför jag olika botox och fillersbehandlingar efter ditt önskemål. På salongen finns även Madelen som är utbildad inom naglar, öronhåltagning och Plasma Pen. Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar, annars går det bra att boka en tid direkt!

Presenttips! Köp presentkort hos NKPG Beauty Lounge via Bokadirekt.
Boka tid